Milas Daphne Rezidansları

Bodrum, TR

Milas Daphne Rezidans alanı; ışıl denize bakan, art arda dizilmiş teraslı platformlar biçimindeki 72 lüks villaya ev sahipliği yapıyor. Denize sıfır konumda cennet gibi bir manzarayı ayaklar altına seren bu çok özel villalar, yaratıcılıkla tasarlanan tam döşemeli özel rezidansların sunduğu konforla Bodrum’un baş döndürücü doğal güzelliğini erişilir kılıyor.

Quark Studio ve Pırıl Kuğu Mimarlık imzalı Milas Daphne Villaları, lüks rötuşlar ve zevk dolu döşemelerle tasarlanan hem modern hem de minimalist alanlar sunuyor. Ege yeşilinin en güzel tonlarından ve çeşitli dokularından ilham alan proje; krem, açık gri ve beyaz tonlarını harmanlıyor. Üzeri dekorlu parlak taş döşemeler ve baştan aşağı uzanan çarpıcı görünüme sahip pencereler de dahil, kullanılan yüksek kaliteli doğal yapı malzemeleri; villanın iç ve dış alanları arasında göze çarpmayan, ustaca bir bağlantı kurarak rezidanslar ve etraftaki doğal güzellikler arasında kusursuz bir akış sağlıyor.

Milas Daphne Villalarında bulunan gösterişli mermer merdivenler, capcanlı ve geniş döşeme planları ile zemin kattan sıcacık ve özel yatak odalarına geçiş sağlıyor. İster villanın gizli bahçesinde isterse yüzme havuzunda veya yatak odasındaki banyonun terasında ve lüks jakuzide bulunun, villanın dört bir yanındaki yerden tavana uzanan pencereler sayesinde etkileyici Ege Denizi manzarasının kesintisiz bir şekilde keyfine varabilirsiniz.

Quark’ın Milas Daphne Residences için belirlediği mimari önceliklerden biri; site düzeninden her bir villanın planına, içerideki olanaklara ve malzemelere kadar projenin tüm noktalarına inovatif ve sürdürülebilir tasarım uygulamalarını işlemekti. Öyle ki villalar, sıcak yaz aylarında hava akışından ve gölgeden en iyi şekilde yararlanmak üzere, iç alanlarda da, balkon ve çatı genişletmelerinde de 6 metre yüksekliğinde tavanlarla tasarlanmıştır.

Milas-Bodrum Havalimanı’ndan yalnızca 15 kilometre mesafedeki Milas Daphne Residences, Türkiye’nin en gözde turizm adreslerinden birinde lüksü ve konforu ideal bir şekilde buluşturuyor. Üstelik özel yaşam konusunda hassasiyete son derece önem verilen rezidanslar; LUX* Hotel, Beach Rouge, Stella Restaurant ve LUX*ME Spa gibi mekanların yer aldığı LUX* otel alanına komşu olduğu için buradaki sayısız olanağa erişim sağlıyor.

Read more

PROJE KÜNYESİ

Konum
Bodrum, Türkiye
Proje Alanı
Farklı Ebatlarda 72 ad villa
İşveren
MYC Partners
Sektör
Konut
Hizmetler
Iç Mimari Tasarım, Mimari Görselleştirme
Tamamlanma Tarihi
2018

Paylaş

BENZER PROJELER