Iasos Dreams Villaları

Bodrum, TR

Quark Studio Architects, Iasos Exclusive tarafından Iasos Dreams Villlaları’nın mimari ve iç mekân tasarımı için tercih edildi. Iasos projesi, Türkiye’nin önde gelen tatil beldelerinden biri olan Bodrum’da yaklaşık 7.450 m2’lik bir alanda yer alan sekiz adet tek katlı, rahat ve modern villadan oluşuyor. Villalar Ege denizinin eşsiz manzarasından en iyi derecede faydalanacak şekilde inşa edildi.

Iasos Dreams Villaları, havuzla denizi ufuk çizgisinde birleştiren masalsı sonsuzluk havuzları ve güneşlenme alanları ile yazın tadın çıkarmak için ideal imkanlar sunuyor. Zarif ve incelikli malzeme kullanımı ile dikkat çeken villalarda, deniz manzarasına sahip bir oturma odası ve yemek odası, mutfak alanı, bir büyük yatak odası ve bir misafir yatak odası bulunmaktadır. Yatak odaları özel banyoya sahiptir.

Oturma odasında muhteşem deniz manzarasının izlenebileceği açık renkli, rahat bir oturma grubu ve siyah mermerden şık bir sehpa bulunuyor. Oturma grubunun yanında bulunan modern şömine insanların birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri sıcak bir ortam sunuyor. Oturma grubunun hemen arkasındaki mutfak alanı ise ada mutfak tezgâhı, kullanışlı rafları ve bar sandalyeleriyle insanlara basit yiyecek ve içecekler hazırlayabilecekleri bir alan sağlıyor.

Oturma odasıyla aynı manzaraya sahip yemek odasındaki beyaz mermer masa, yumuşak ve rahat sandalyeleriyle oldukça şık bir görünüme sahiptir. Yemek masasının üzerinde yer alan modern sarkıt lambalar ise estetik bir aydınlatma modeli oluşturarak yemek odasına seçkin bir görünüm kazandırıyor.

Ebeveyn yatak odasında bahçe manzarasına sahip büyük bir yatak, deniz manzaralı, modern tarzda bir küvet, giyinme odası ve özel banyo bulunuyor. Büyük yatak odasıyla aynı stile sahip misafir yatak odasında büyük bir yatak ve koyu gri granit taşlarla döşenmiş bir banyo bulunuyor.

Koyu kahverengi ve bej tonlarının hâkim olduğu iç mekanlarda daha doğal ve aydınlık bir görünüm sağlamak için ahşap paneller ve ayna duvarlar yumuşak renklerle bir bütünlük oluşturacak biçimde kullanıldı. Villaların genelinde kullanılan gizli aydınlatma sistemi ile birlikte yer yer kullanılan spot aydınlatmalar iç mekanlara zarif bir görünüm kazandırıyor. Quark mimarlarının Iasos Dreams Villaları için oluşturduğu sıra dışı tasarım planı lüksü, minimalizmi ve rahatlığı bir projede buluşturarak muhteşem bir manzaraya sahip rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor.

Read more

PROJE KÜNYESİ

Konum
Bodrum, Türkiye
Proje Alanı
7.450 m2
İşveren
Iasos Exclusive
Sektör
Konut
Hizmetler
Mimari Tasarım, İç Mimari Tasarım, Mimari Görselleştirme
Tamamlanma Tarihi
2020

Paylaş

Müşterilerimizin bir adım sonrasını hayal etmelerine yardımcı olan ve o noktaya ulaşmamızı sağlayan kapsamlı çözümler sunmaktayız.

BENZER PROJELER