Skygarden Villaları

Bodrum, TR

Quark, Lübnanlı müteahhitlik şirketi Can Do Contractors tarafından Skygarden Villaları’nın mimari tasarımı için tercih edildi. Bodrum’un en güzel beldelerinden Yalıkavak’ta deniz kıyısında bir tepe üzerinde bulunan Skygarden Villaları, Akdeniz’i tepeden gören 4.000 m2’lik bir alanda yer alıyor. Proje, farklı büyüklük ve tasarıma sahip 11 adet konforlu ve modern villadan oluşuyor. Projenin tasarım planı lüks, işlevsellik ve özel alan kavramını temel alıyor.

Her villa, bulunduğu coğrafi konumun avantajlarından en iyi derecede faydalanacak şekilde tasarlandı. Villalarda ev sahiplerinin Akdeniz manzarasının keyfini sürebilecekleri balkon ve teraslar bulunuyor. Yerden tavana uzanan pencereler iç mekânın aydınlatılmasına katkıda bulunurken aynı zamanda muhteşem manzarayı izleme imkânı sunuyor. Villalarda iç ve dış mekanlar arasındaki geçişler ustalıkla tasarlanırken korunaklı alanlar oluşturularak gizlilikten taviz vermeyen bir tasarım elde edildi.

Dış cephelerde kullanılan granit, beton, cam gibi çeşitli tamamlayıcı dokular ve ahşap panellerin birlikte kullanımından oluşan kaliteli malzeme yelpazesi dikkat çekiyor. Yumuşak renklerin geçişli kullanımı tasarıma doğal bir görünüm kazandırarak villaların çevreyle bütünlük oluşturmasını sağlıyor. İç mekanların doğa ile temasını arttırmak için balkon ve teraslar bitkilerle süslenirken, villaların çevresinde bulunan bahçeler villa sakinlerine doğayla iç içe olacakları, yemyeşil bir alan sunuyor. Her villada ufuk çizgisiyle karışarak muhteşem bir manzara oluşturan ve insanları güneşin keyfine varmaya davet eden bir sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Bu özel tasarım villalar, sade ve rasyonel yapılar oluşturmaya yönelik inşa planıyla, yüksek kalitede, şık yaşam alanları sunuyor. Sadeliği ve lüksü harmanlayan Quark hem müşterilerin isteklerine hitap eden hem de çevreyle uyumlu, muhteşem bir mimari tasarım ortaya koyuyor.

Read more

PROJE KÜNYESİ

Konum
Bodrum, Türkiye
Proje Alanı
4.000 m2
İşveren
Can DO Contractors
Sektör
Konut
Hizmetler
Mimari Tasarım, Mimari Görselleştirme
Tamamlanma Tarihi
Devam Etmekte
Haberler
Skygarden Projesi A’ Design Award Bronz 2021 Ödül Sahibi

Paylaş

Müşterilerimizin bir adım sonrasını hayal etmelerine yardımcı olan ve o noktaya ulaşmamızı sağlayan kapsamlı çözümler sunmaktayız.

BENZER PROJELER