Yalı Sitesi A Tip Villa Renovasyonu

Bodrum, TR

Eşsiz Ege manzarasına sahip konumuyla muhteşem bir lüks villa projesi olan Yalı Sitesi A Tip Villa, modern estetiği ve doğal malzeme kullanımını incelikle ve zamanın ötesinde bir stil anlayışıyla birleştiriyor. İç mekân tasarımında ve dış cephede taş ve ahşap kullanımı ile ön plana çıkan bu özel villa, bir adım uzaklıkta bulunan özel havuzu ve rahat oturma alanı ile yazın tadını ayrıcalıklı bir şekilde çıkarma imkânı sunuyor.

İki katlı villanın birinci katında açık oturma odası, yemek odası ve açık mutfak, ikinci katında ise iki yatak odası, bir ebeveyn banyosu ve bir misafir banyosu yer alıyor. Zeminden tavana uzanan pencereler iç mekanların büyük ölçüde doğal bir şekilde aydınlanmasını sağlarken iç ve dış mekanları bir araya getirerek harika deniz manzarasına sahip keyifli bir yaşam alanı oluşturuyor. Evin girişinde bulunan alan, ahşap duvar panelleri ve özel taş duvar panelleriyle çevrili ahşap merdivenleri ile evin farklı bölümleri arasında geçişi sağlayan şık bir bağlantı noktası oluşturuyor. Krem ve bej renklerinin, ahşap retro stilindeki mobilyalar ve ahşap duvar panelleri ile birlikte uyumlu kullanımı Quark’ın üstün estetik anlayışını yansıtıyor. Dengeli bir biçimde kullanılan dekoratif avizeler ile gizli ve spot aydınlatma sıcak bir ortam oluştururken, tamamlayıcı ışık, renk ve dokular, oturma odası, yemek odası ve mutfak gibi açık alanlar arasında mükemmel bir bütünlük yaratıyor.

Üst katta bulunan iki yatak odasında açık renkler, ahşap paneller ve döşemeler mekâna uyumlu bir görünüm kazandırarak dinlendirici bir ortam sağlıyor. Yatak odalarında bulunan balkonlar ev sakinlerinin eşsiz deniz manzarasını izleyerek rahat vakit geçirebilecekleri bir alan sunuyor. Aydınlık bir görünüm sağlamak amacıyla evin diğer kısımlarıyla benzer şekilde banyolarda da açık renk taş kullanımı göze çarpıyor.

Kaliteli doğal malzeme kullanımı, taş duvarlar ve retro dokunuşlara sahip özel tasarım mobilyalarla öne çıkan Yalı Sitesi A Tip Villa projesi ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Özel konumu ve muhteşem deniz manzarasının yanı sıra, bu özellikleriyle villa, Quark’ın sade ve şık yaşam alanları yaratma başarısının bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Read more

PROJE KÜNYESİ

Konum
Bodrum, Türkiye
Proje Alanı
210 m2
İşveren
AHK Worldwide Contracting
Sektör
Konut
Hizmetler
Mimari Tasarım, İç Mimari Tasarım, Mimari Görselleştirme
Tamamlanma Tarihi
2021

Paylaş

Müşterilerimizin bir adım sonrasını hayal etmelerine yardımcı olan ve o noktaya ulaşmamızı sağlayan kapsamlı çözümler sunmaktayız.